68991185

ventilatie

ventilatie
Sisteme de ventilatie 
Pentru o aerisire eficienta a locuintei, aveti nevoie de un sistem de ventilatie fiabil si economic, care sa asigure in acelasi timp si filtrarea aerului viciat in fiecare din incaperi, dar mai ales in cele in care umiditatea este de obicei mai ridicata.
Baia si bucataria sunt incaperi importante intr-o locuinta, unde mai ales iarna trebuie sa fie cald si placut. Sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura asigura aerisirea permanenta a acestora, nu permit racirea aerului si regleaza umiditatea.
De aceea, ventilatoarele sunt gandite sa poata fi montate usor in orice tip de incapere, fara sa necesite tubulatura greu de intretinut si care poate emana substante nocive in timp.
 Aveti posibilitatea de a alege tipurile de ventilatoare, grile, forme ale tubulaturii, pozitii de montaj, materialul din care este confectionata tubulatura (ALP/Tabla galvanizata/ Inox), hote de dimensiuni si forme diferite, filtre cu orice tip de specificatie, etc. 
Ventilatoarele industriale sunt destinate spatiilor industriale (hala, depozit, service auto) si celor comerciale (magazin, spatiu de birou, restaurante). Oferta CLIMEI VSH este compusa din centrale de ventilatie cu recuperare de caldura, ventilatoare industriale centrifugale si axiale.
Orice sistem de ventilatie industriala prin montarea anumitor  echipamente pot mentine o temperatura constanta indiferent de anotimp si temperatura exterioara cu o precizie de maxim +/- 0.5 grade, folosim cele mai performante sisteme de filtrare a aerului indiferent daca este vorba de aportul de aer proaspat sau  filtrarea aerului din incapere . CLIMA VSH va ofera cele mai bune solutii in materie de sisteme de ventilatie industriala.

Subcategorii

Comparare Produse (0)


Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric recuperator de caldura LGH-25RVX  LossnayGarantie - 3 aniFara montaj i..

5.999,00 Lei TVA Inclus

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric recuperator de caldura LGH-50RVX  LossnayGarantie - 3 aniFara montaj i..

7.099,00 Lei TVA Inclus

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)