68991185

instalatii sanitare & termice

instalatii sanitare & termice

instalatii sanitare & termice


Instalatii Sanitare

Nevoile fiecarui client sunt importante pentru noi. Prioritatea noastra principala este aceea de a oferi clientilor nostri lucrari de instalatii sanitare de calitate, prin produsele procurate de la furnizori cu renume in acest domeniu si prin executarea acestora cu instalatori calificati, profesionisti si cu simt al raspunderii.

Echipa CLIMA VSH va sta la dispozitie pentru a va oferi cele mai calitative si eficiente servicii in materie de proiectare, instalare si reparatii pentru instalatii sanitare! 

Oferim servicii de instalatii sanitare pentru interior, astfel incat orice sistem de alimentare cu apa va fi proiectat, montat sau reparat de catre specialistii CLIMAVSH! 

Ofertele de instalatii sanitare sunt prelucrate de ingineri in instalatii iar pentru executarea lucrarilor va punem la dispozitie instalatori calificati cu vasta experienta in domeniu.

Instalatii sanitare interioare

ALIMENTARI CU APA SI CANALIZARE PENTRU GRUPURI SANITARE, BUCATARII

Executam acest tip de instalatii interioare pentru care putem folosi orice tip de materiale existente, teava zincata, teava de cupru, teava de polietilena, teava de polipropilena, teava PVC, etc. Executam montaje pentru obiecte sanitare cu un inalt grad de confort:hidrofoare,grupuri de pompare, rezervoare WC ingropate,vase wc, bideuri, lavoare, spalatoare,cadite dus,cazi de baie, cazi de baie, cazi si cadite cu jacuzzi, obiecte sanitare pot fi din materiale ceramice, compozite, etc.

BOILERE PENTRU PREPARARE APA CALDA MENAJERA: ELECTRICE, CU AGENT TERMIC PRODUS DE CENTRALE TERMICE, PANOURI SOLARE, POMPE DE CALDURA.

Executam acest tip de lucrari pentru boilere cu diverse capacitate. Avem experienta pentru montajul diverselor tipuri de boilere alimentate cu agent termic produs folosindu-se atat combustibili conventionali cat si energie alternative. Boilerele pot fi montate cu scopul de a prepara apa calda menajera pentru un singur consumator sau un grup sanitar cat si pentru un intreg imobil.

 Instalatii Termice

Centralele termice  pot functiona tot timpul anului, indiferent de temperatura exterioara.

Prestam servicii de instalatii termice profesioniste! CLIMA VSH executa lucrari de instalare pentru centrale termice gama fiind mare, de la cele murale de 24 kW pana la centrale mari sau baterii de centrale care functioneaza in cascada sau in orice alt mod functie de programul selectat din automatizare.

Combustibilul folosit poate fi gaz metan, CLV, GPL, lemne, paleti sau orice alt tip de combustibil. 

CALORIFERE

Caloriferele sunt corpuri de incalzit de forme si dimensiuni diferite, ce se pot adapta la orice tip de incapere.

Clima VSH realizeaza montaje pentru orice tip de calorifere, indiferent de materialul acestuia (fonta, aluminiu, otel).

VENTILOCONVECTORI

Clima VSH monteaza orice tip/model de ventiloconvectorii, fie in tavan fie in/pe pardoseala. Nu sunt produse în această categorie.