68991185

Despre noi

CLIMA VSH este o companie tanara care vine pe piata romaneasca sa asigure servicii la standarde europene printr-un personal instruit, cu o vasta experienta acumulata in timp.
Astfel, CLIMA VSH are ca principal obiect de activitate lucrarile de instalatii tehnico-sanitare si de climatizare. Cu personal autorizat, calificat, cu experienta in domeniu, va oferim servicii de calitate, seriozitate, promptitudine si preturi rezonabile. Ne putem ocupa de o multitudine de erori, defectiuni aparute in cadrul instalatiilor dumnevoastra de climatizare/tehnico-sanitare.
Pentru ca principalul nostru obiectiv este asigurarea unei calitati deosebite a echipamentelor si serviciilor oferite clientilor, in acest sens oferta societatii este construita in jurul unor producatori de renume, fiind distribuitori autorizati pentru: LG, FUJITSU, HITACHI, DAIKIN, GREE, MITSUBISHI, WHIRLPOOL .
   Oferim cel mai bun raport calitate preț pentru montaj aer condiționat, intretinere aer conditionat si service aer conditionat cu oameni seriosi, profesionisti care respecta normele Uniunii Europene.
Pe o piata a aparatelor de aer conditionat in continua expansiune ca cea din Romania se intalnesc o multitudine de oferte care mai de care mai tentante cu privire la marca si pret insa nu se vorbeste mai deloc despre instalare, service, reparatii si intretinerea aparatelor de aer conditionat care ne ofera confortul termic zilnic.  
Sistemele de aer conditionat devin din ce in ce mai necesare in conditiile climatice si de mediu din Romania. 
Experienta este un lucru care se dobandeste in timp ,iar in decursul existentei noastre am reusit sa castigam increderea mai multor institutii si companii de renume.
CLIMA VSH vine in intampinarea si celui mai exigent client.
   Executam montaj pentru toate modelele si capacitatile de aer conditionat cu cele mai profesionale scule si cu personal instruit care garanteaza calitatea lucrarii.
   Montaj in maxim 48 de ore de la solicitarea clientului atat in Bucuresti cat si in imprejurimi. Montaj aer conditionat
Operatiile caracteristice unui montaj aer conditionat sunt urmatoarele: 
Perforarea peretelui cu burghie special destinate acestei operatiuni, optional aspirator 30lei, iar a doua perforare 50lei (daca este necesar)
Montarea propriu-zisa a unitatilor interna si externa si a suportilor standard; 
Realizarea legaturilor electrice si frigorifice, primii 3ml gratuiti, dupa care 80lei/ml; 
Astuparea golurilor cu silicon alb dupa ce s-a montat traseul frigorific.
Punerea in functiune a aparatului cu ajutorul pompei de vid.

Ati achizitionat deja un aparat corespunzator nevoilor dumneavoastra, si aveti nevoie de o firma care sa va ajute sa il montati nu ezitati...CONTACTATI-NE!!  

CLIMA VSH va prezinta oferta actuala de aparate de aer conditionat, actualizata cu cele mai noi modele si preturile pentru toate produsele din oferta.
Colaborarea cu importatorii produselor din oferta ne responsabilizeaza sa asiguram garantie, service si montaj pentru toate aparatele la un standard european. Personalul care asigura atat garantia, service-ul cat si montajul de aer conditionat beneficiaza de o ampla instruire pentru ca nivelul serviciilor de montaj prestate sa fie ridicat.
Date de contact 
E-mail:  climavsh@yahoo.ro 
                 climavsh@gmail.com
Telefon: 0721759366 
                   0745214153
Program: Luni-Vineri: 8:00 - 20:00 
                   Sambata: 8:00 - 18:00

Date de identificare fiscale
S.C. CLIMA VSH S.R.L.
Nr. ord. Reg. com./an: 
Cod inregistrare fiscala: 
Sediu: Bucuresti, ....
Cod IBAN:

Orice informatie doriti, orice sugestie aveti, orice nedumerire care necesita clarificare, scrieti-ne completand formularul de mai jos, si mesajul dvs. va fi onorat in cel mai scurt timp posibil.
(formularul)
Vanzare, montaj si service aer conditionat
Raspundem cu promptitudine la orice solicitare de montaj aer conditionat sau service si oferim informatii suplimentare prin telefon sau email. CLIMA VSH incearca sa pastreze o comunicare eficienta si prin intermediul tehnologiei  sa fie mai aproape de clienti: puteti trimite comanda (aparate de aer conditionat - montaj inclus) fie on-line, fie telefonic si in cel mai scurt timp, functie de existenta produsului cerut in stoc, comanda dvs. va fi onorata - livrare in cel mai scurt timp.